Elnök:

Deák Ernő (Ausztria) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Alelnökök:

Bihari Szabolcs (Svédország) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Klement Kornél (Németország) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Elnökségi tagok:

Aluuan Gabriella (Svédország) - pénztáros Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Baczúr Magdolna (Németország) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Dabizs Mercédesz (Franciaország) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Lukácsfy Kristóf (Finnország) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Norton Éva (Anglia) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Rákóczi Anna (Cseh- és Morvaország) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szennyessy László (Svájc) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Urbán Ákos (Hollandia) - titkár Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Wurst Erzsébet (Ausztria) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Felügyelő bizottság:

Kovásznay Ádám (Svédország), Molnár Sándor (Lettország), Nagy Gábor (Finnország)

Alapszabály bizottság:

Albert László (Ausztria), Koncz András (Svájc), Szilágyi Szabolcs (Németország)

Etikai bizottság:

Bán István (Észtország), Móréh Károly (Svájc), Reményi György (Franciaország)

Jelölő bizottság:

Meszlényi Mária (Svájc), Pintyi Dezső (Norvégia), Jacky-Szalóki Anna (Franciaország; felkérve),

Anyanyelvi oktatás és kulturális szakbizottság:

Wurst Erzsébet (Ausztria), Dabizs Mercédesz (Franciaország)

Információs szakbizottság:

Klement Kornél (Németország), Lukácsfy Kristóf (Finnország)

Médiafigyelő szakbizottság:

Gábor Áron (Franciaország), Harsay György (Németország)