Felelőség

Alapos tartalmi elllenőrzés dacára sem vállalunk felelőséget külső kapcsok tartalmáért. A kapcsolt oldalak tartalmáért kizárólágosan azok tulajdonosai felelnek.

A honlapon megjelent információk és képek a szerzői jog védelme alatt álnak. Semmilyen információ vagy kép nem vehető át a szerzői jog tulajdonosának írásbeli engedélye nélkül. /
All information and images on this website are protected by copyright laws. No information or images can be reproduced without the written permission of the copyright holder.

Támogatás

Ezen az oldalon Szövetségünk saját, illetve támogatott partnerei elektronikus kiadványait böngészheti az alábbi címekre kattintva:

A NYEOMSZSZ kiemelt figyelmet szentel a szórványmagyarság jövendő generációinak oktatására. Ezért "bábáskodtunk" már 2002-ben a Haza, a magasban c. nemzetismereti tankönyv megszületésénél, ill. indítottuk el 2009-ben az Őrszavak c. magyarságismereti, tanítás-módszertani internetes  folyóiratot.

Ezek mellett az Őrszavak  szerkesztői eddig több tankönyvet, egyéb tananyagot szerkesztettek és adtak ki a bécsi Sodalitas Kiadó ( az Ausztriai  Magyarok Központi Szövetsége tulajdona) jóvoltából. Ezeket a honlap Könyvespolc/Tankönyvek oldalán találja.

Itt jegyezzük meg, hogy az említett honlapokon található anyagokat oktatási célokra bárki szabadon használhatja, másolhatja, továbbadhatja.

 

Az alábbi képekre kattintva elérheti a fent említett nemzetismereti tankönyvet és az Őrszavakat:

 

 

Idézet a 2004-es Tükör beharangozójából:  "Kiadványunk célja, hogy bemutassa a a Nyugat-Európai Országos Magyar Szervezetek Szövetségét (NYEOMSZSZ) a tagországok ismertető írásain keresztül. Nem törekedtünk arra, hogy egységesítsük az ismertetőket, inkább az volt a szándékunk, hogy minden ország úgy mutatkozzon be, azt mondja el magáról, amit fontosnak tart.

Így a NYEOMSZSZ Tükörben igen gazdag és sokszínű anyagot prezentálunk, mely bőséges információforrás és érdekes, tanulságos olvasmány mind a nyugati szórványban élő, mind a Magyarország határain belül és kívül élő olvasók számára.