Elnök:

Bihari Szabolcs (Svédország) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Elnökhelyettesek:

Klement Kornél (Németország) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Zennyessy László (Svájc) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Elnökségi tagok:

Aluuan Gabriella, pénztáros (Svédország) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Gíber Tamás, 1. titkár (Lettország) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Rékai Zsuzsanna, 2. titkár (Ír-sziget) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Bán István (Észtország) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nagy Gábor (Finnország) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Norton Éva (Anglia) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Reményi György (Franciaország) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szilágyi Árpád (Hollandia) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szőke Anna (Spanyolország) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Wurst Erzsébet (Ausztria) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Felügyelő bizottság:

Andorka Hanna (Ausztria), Dézsy Ildikó (Svédország), Móréh Károly (Svájc)

Alapszabály bizottság:

Koncz András (Svájc), Lengyel Zsolt (Németország), Velzer Zoltán (Anglia)

Etikai bizottság:

Deák Ernő (Ausztria), Gábor Áron (Franciaország), Hoeks-Györky Zsuzsa (Hollandia)

Jelölő bizottság:

Adonyi Éva (Anglia), Jacky-Szalóki Anna (Franciaország), Meszlényi Mária (Svájc), Pintyi Dezső (Norvégia)

Anyanyelvi oktatás és kulturális munkacsoport:

Wurst Erzsébet (Ausztria), Gíber Tamás (Lettország)

Információs munkacsoport:

Klement Kornél (Németország), Gíber Tamás (Lettország)

Médiafigyelő munkacsoport:

Gábor Áron (Franciaország), Reményi György (Franciaország)